(153)

Fortabt

audiobook & e-book


Linda Castillo mister aldrig pusten. Med trettende bind i serien om Kate Burkholder beviser hun endnu en gang, at hun har en mesterlig indsigt i udkantens dramaer.

Politichefen Kate Burkholder er i chok. En ung kvinde findes brutalt myrdet pÄ et rodet motelvÊrelse, og hun genkender offeret som Rachael Schwartz: Rachael, den charmerende, men hÄrdt plagede pige, som forlod amishsamfundet for mange Är siden. Hvorfor var hun tilbage i byen? Og hvem myrdede hende?

Kate husker Rachael som den eneste pige, der var lige sÄ dÄrlig til at vÊre amish, som Kate selv. Men jo mere kendskab Kate fÄr til Rachaels liv, des mere overbevises hun om, at hun levede op til sit tvivlsomme ry. Som barn var Rachael en provokatÞr og regelbryder, hvis beslutning om at forlade amish-samfundet knuste hendes forÊldre og bedste ven. Hendes grÊnsesÞgende livsstil skaffede hende masser af kÊrlighed, men ogsÄ mange fjender.

EfterhĂ„nden som sagen intensiveres, og gamle hemmeligheder kommer for en dag, hjemsĂžges Painter’s Mill igen af den koldblodige morder. Nogen vil gĂžre alt, for at mysteriet om Rachaels fortid ikke kommer frem i lyset, og da morderen slĂ„r til igen, er offeret en, der stĂ„r Kate meget nĂŠr.


Narrator: Susanne Storm
Duration: