(4)

Fra Sydkorset til Nordstjernen : Sejlerberetninger fra Galapagos, Fransk Polynesien og Hawaii

audiobook & e-book


Vinni og Carsten skipper deres karrierer, sÌlger deres bolig og ejendele for at gøre en livsdrøm til virkelighed. En drøm om at sejle jorden rundt i deres 40 fods sejlbüd. De stÌvner ud den 29. maj 2016.

Fra Sydkorset til Nordstjernen er efterfølgeren til deres populÌre første bog Med Kronborg om bagbord, som fortsÌtter deres hudløse Ìrlige fortÌllinger om at vÌre langturssejlere. Bogen beskriver deres eventyr süvel pü de store oceaner, som nür de ligger for anker i det sydlige Stillehav. Et liv, der stür i diametral modsÌtning til deres tidligere skemalagte professionelle liv. Det har givet dem en ubeskrivelig frihed. De lever et liv i tÌt symbiose med naturen og møder mange fremmede kulturer. Undervejs für de nye venskaber med sejlere af forskellige nationaliteter.

Bogen henvender sig til süvel sejlere som landkrabber. Forfatterne hüber gennem deres fortÌllinger, at de kan motivere lÌserne til at leve deres livsdrøm ud.

Uddrag af bogen

Begge sejl er stadig i tredje reb. Carsten er fortsat immobil, og jeg har overtaget køkkentjansen uden at blive søsyg. Men jeg bliver meget hurtigt irriteret, nür jeg arbejder i kabyssen, intet bliver stüende, hvor man stiller det, og kokken har stort besvÌr med at holde balancen. Carsten kan høre helt op i cockpittet, at jeg bander og svovler som en Ìgte sømand. Han mener endda, at jeg vil gøre en søulk flov over mit sprog. Undskyld.

Jeg glæder mig enormt til at nå frem til en ankerplads og håber inderligt, at vi finder en rolig ankerplads. Vi har haft nok ”rock ‘n roll”. (attende døgn på havet)

Om forfatterne

Vinni Breuning (f. 1959), uddannet sygeplejerske, har vÌret hospitalsdirektør gennem 14 ür, først pü Privathospitalet Hamlet og senere i Region SjÌlland.

Carsten Breuning er født 1952 i Danmark, men opvokset i USA og senere bosat i Danmark. Uddannet BBA og har vÌret administrerende direktør i süvel danske som amerikanske selskaber.