(1)

Frankensteins faster - igen!

E-book


Frankensteins faster hade njutit av en hemmakvĂ€ll i sin stĂ„tliga vĂ„ning i MĂŒnchen. Ett glas sherry, en cigarr och en skĂ„l dadlar kunde hon allt unna sig efter att ha hjĂ€lpt till att stĂ€da upp efter sin brorson Henry Frankensteins underliga experiment. Hennes kvĂ€ll störs plötsligt av telefonens skarpa rington. PĂ„ ett ögonblick förstörs den underbara kvĂ€llen, nĂ€r hon i den usla linjen hör sin brorsons panikslagna röst. Hon mĂ„ste Ă„tervĂ€nda till byn i bergen igen - och lĂ€get Ă€r minst sagt akut.

Det visar sig att Henry inte lÀrt sig nÄgot alls frÄn fasterns förra besök. Frankensteins monster och hans brud har gift sig - och Henry har skapat ett litet barn till dem i sitt laboratorium. Men allt gick inte som det skulle, och fastern inser att hon mÄste ta i med hÄrdhandskarna för att ordna upp denna röra.

"Frankensteins faster - igen!" Àr fortsÀttningen pÄ boken "Frankensteins Faster".

Allan Rune Petterson (1936-2018) var en svensk radio-, och TV-producent som under sin lÄnga karriÀr producerade och författade flera program för barn och unga för radio och TV. Pettersson skrev Àven flera barnböcker, som Àlskas av unga lÀsare.