(0)

Frostgrader

audiobook & e-book


Efter et lÌngere ophold i udlandet vendte Layla tilbage til Danmark for at vÌre sammen med sin døende mor i hendes sidste tid. Nu, et ür efter morens død, bor hun stadig i den store Hellerupvilla med sin far, der ikke kan komme sig over tabet af sin hustru.

Da Layla en vintermorgen møder tidligt pü sit nye arbejde pü modebladet Waves, venter der hende en grum overraskelse. Der er ingen andre pü redaktionens tomme gange, og kontorerne bÌrer prÌg af, at der har vÌret en mindre privat fest. Papirstakke er vÌltet, og gulvet er klistret af indtørret champagne. Og bagerst i lokalet stür døren üben ind til det ellers altid aflüste skab, hvor redaktionen opbevarer de dyre kollektioner, udlünt af modehusene. I skabet finder Layla det lemlÌstede lig af en Ìldre mand iført sort cocktailkjole, blottet køn og et ansigt, der er forvandlet til en ugenkendelig palet af blodrøde og blügrü nuancer.

Der er kun Êt andet menneske pü etagen, den mystiske, polske rengøringsmand, Tomasz. Men er han involveret i mordet? Hvorfor forsvinder han, før politiet kommer? Og hvorfor tÌnker Layla sü meget pü ham?

Liget viser sig at vĂŚre Laylas personlige mentor og hendes fars nĂŚre ven, Erling Svendsen, og nu begynder en sĂŚr historie om venskaber, fjendskaber og fortidens bizarre hemmeligheder langsomt at blive oprullet.


Narrator: Rebekka Owe

Duration: