(28)

Galleria Murha

audiobook


Kuhmolainen kunnallispoliitikko Manfred Kilpinen juo itsensĂ€ kovaan humalaan sukulaispoikansa Göranin mökillĂ€. Niin kovaan, ettĂ€ Kilpinen paljastaa Göranille jotain ennennĂ€kemĂ€töntĂ€ – paperin, joka kulkee nimellĂ€ "Tiitisen lista". Kun Manfred yllĂ€ttĂ€en hyppÀÀ autonrattiin, lopputulos ei ole toivottava. Mies ajaa ojaan ja kuolee. Göran ei vielĂ€ tiedĂ€, ettĂ€ myös hĂ€nen henkensĂ€ on suuressa vaarassa.

Rikostutkija Lasse LehtiöllÀ ja hÀnen naisystÀvÀllÀÀn Riitta Vanhasella on vastassa monimutkainen rikosvyyhti, jonka selvittÀminen vie parivaljakon keskelle pikkukaupungin synkkiÀ salaisuuksia.

Rikostutkija Lassi Lehtiö on mies, jonka eteen sattuu jatkuvasti toinen toistaan mystisempiÀ murhatapauksia. Onneksi Lehtiön ei kuitenkaan tarvitse ratkoa rikoksia yksinÀÀn, vaan hÀn saa apua terÀvÀ-ÀlyiseltÀ naisystÀvÀltÀÀn Riitta Vanhaselta.

Matti Rautiainen on suomalainen dekkaristi, joka on julkaissut neljÀ romaania. Esikoisromaaninsa "Lallin perintö" Rautiainen julkaisi vuonna 2013. Rautiainen on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori.


Narrator: Panu Vauhkonen
Duration: