(380)

Grib mig

audiobook & e-book


“I to Ă„r, tre mĂ„neder og 16 dage har jeg ikke vĂŠret mig selv. SĂ„ lang tid er det, siden det skete. Siden har jeg ikke vĂŠret i stand til at gĂ„ i skole, jeg har reelt vĂŠret fange i mit eget hjem, og jeg har vĂŠret en skygge af mig selv.

Nu er jeg begyndt pĂ„ college og har lagt tusinder af kilometer mellem min fortid og min fremtid. For dig ville det mĂ„ske vĂŠre let at ïŹ‚ytte hjemmefra, begynde pĂ„ college og fĂ„ venner, men for mig? For mig var det utĂŠnkeligt.”

Selvom Rowe Stanton kÊmper med store skyldfÞlelser og en tung sorg over det, hun har oplevet, vover hun alligevel at begynde pÄ college. Allerede fÞrste dag mÞder hun Nate Preeter, der er skolens baseballstjerne. Hun forventer ikke, at han vil lÊgge mÊrke til en som hende, men det gÞr han. Han ser hende og prÞver at forstÄ hendes fortid. Men kan hun overhovedet klare at vÊre tÊt pÄ nogen, nÄr hun i sÄ lang tid ikke engang har kendt sig selv?

Grib mig er fÞrste del af McConnell-trilogien. Hver bog fokuserer pÄ nye karakterer og kan lÊses uafhÊngigt af hinanden.

Ginger Scott er forfatter til adskillige ungdomsog voksenbĂžger. Ud over en forkĂŠrlighed for romantik er Ginger ogsĂ„ vild med sport, og hun blander ofte de to ting sammen i sine bĂžger. Ginger har skrevet for og vĂŠret redaktĂžr pĂ„ aviser, magasiner og blogs i mere end 15 Ă„r. Hun har skrevet om sportsfolk, politikere, skuespillere, forskere, cowboys, kriminelle og byer – og hĂ©r fortĂŠller hun en af de historier, der ikke er plads til i nyhedsstrĂžmmen, selvom den er vigtig.


Narrator: Maj Johansen
Duration: