(79)

Grisha 3: Skyggernes trone

audiobook & e-book


MØRKNINGEN – den tidligere leder af Ravka – sidder pĂ„ igen pĂ„ tronen, og landets skĂŠbne hviler nu pĂ„ skuldrene af en nedbrudt SolopvĂŠkker, en vanĂŠret stifinder og de Ăždelagte rester af den engang sĂ„ storslĂ„ede grisha-hĂŠr.

ALINA er stÊrkt svÊkket og befinder sig dybt nede under jorden i et netvÊrk af huler. Hun mÄ underlÊgge sig Apparatets beskyttelse, selvom hun ikke stoler pÄ ham. Men hun har ikke opgivet drÞmmen om at finde Ildfuglen. Og da rygterne om et oprÞr nÄr hende, ved hun, at det er pÄ tide at mÞde MÞrkningen og hans skabninger igen.

ILDFUGLEN – den sidste forstérker – er det eneste, der kan forhindre Ravkas tilintetgþrelse. Men fuglens magt kan koste Alina den fremtid med Mal, som hun altid har drþmt om.

Alina begynder at optrÊvle MÞrkningens hemmeligheder. Og dermed afslÞrer hun noget, der for altid vil Êndre hendes forstÄelse af den magt, hun besidder, og af det bÄnd, der binder hendes skÊbne til hans.

"Skyggernes trone" er tredje og sidste bog i Grisha-trilogien.

“Tryllebindende ... Bardugos verden vil give dig kuldegysninger.” – New York Times

“Et fĂžrsteklasses eventyr, en bevĂŠgende kĂŠrlighedshistorie og et fĂŠngslende mysterium i Ă©n bog.” – Rick Riordan, forfatter til Percy Jackson-serien.