(0)

Gudernes vrede

E-book


De fantasifulde myter om de lunefulde grÊske guder har gennem alle tider glÊdet og fornÞjet os. De har udfordret os, og de har inspireret os. Men myterne har ogsÄ mÞdt os i en sÞgen efter livets hemmeligheder og i en sÞgen efter at forstÄ os selv. Myterne har givet os en tilvÊrelsesforklaring. PÄ den mÄde blev de til en evig inspiration til vores psykologi, filosofi, politik samt poesi. Ikke for ingenting har alle disse begreber rod i det gamle, grÊske sprog.

De grÊske guder og helte har aldrig sluppet os. Dels indgÄr de en fantasifuld og kraftfuld fortÊlleverden, som altid vil overleve. Dels mÞder vi dem stadig overalt i nutidens GrÊkenland. PÄ gadeplan, i navne pÄ hoteller og restauranter, pÄ stjernehimlen, og ikke mindst pryder de i deres skÞnhed museer over hele verden.

Denne bog indeholder nogle af de bedste og mest uforglemmelige, mÄske hÄrrejsende, fortÊllinger fra den grÊske mytologi. Endvidere er den et leksikon for den, der sÞger viden om en bÄde antik og aktuel mytisk verden. Derfor er denne bog velegnet til inspirerende og underholdende lÊsning derhjemme, ligesom den i hÞj er velegnet til at tage med i kufferten pÄ den nÊste rejse til GrÊkenland.