(0)

Happy Camper (1) - Costa del Nedtur

E-book


Camping er for tabere!

Det synes Joanna i hvert fald, men hendes mor er af en anden mening. Hun mener, at det er godt for miljÞet, sÄ hun afbestiller den planlagte rejse til Thailand og booker en campingplads. Joanna og hendes far protesterer, men mor er ikke til at rokke. Og helt galt gÄr det, da stemningen mellem Joannas forÊldre er blevet sÄ dÄrlig, at hendes far kÞrer hjem. Det er sÄ pinligt og surt og rÊdselsfuldt. Og da hendes mor fortÊller, at hun og Joannas far skal skilles, bliver Joanna rasende. Hvad har hun tÊnkt sig, hendes mor? Skal de bo pÄ en campingplads resten af livet med alle de andre tabere? Og hvad vil hendes veninder sige? Der skal ikke kun filter pÄ billederne pÄ Joannas Insta-profil, der skal filter pÄ hendes liv. Hun er nÞdt til at finde pÄ en historie, sÄ det hele ikke er sÄ pinligt og taberagtigt.

Costa del Nedtur er fÞrste bind i serien Happy Camper, der handler om Joanna, der pludselig bliver kastet ud i en skilsmisse og havner pÄ en campingplads med sin mor, fordi de ikke har andre steder at bo. Men det er ogsÄ en serie om at lytte og lÊre af andre omkring sig, for indimellem finder man 'guld' de mÊrkeligste steder og i de mÊrkeligste former.

En sĂžd, sjov og letlĂŠst serie fra ca. 9 Ă„r, der er oplagt for lĂŠsere af K for Klara-serien, og som gerne vil udfordres med lidt mere tekst.

I Happy Camper-serien:

Happy Camper (1) - Costa del Nedtur

Happy Camper (2) - KĂŠrlighed og andre katastrofer