(10)

Hjem til Julebryllup

E-book


SÞstrene Sommerville tror pÄ kÊrlighed, men har mistet troen pÄ, at lykken kommer. Reggie har ikke vÊret hjemme, siden hun satte rekord i verdens korteste forlovelse. Da forÊldrene skal forny deres ÊgteskabslÞfter, mÄ hun mande sig op og hjÊlpe med julebrylluppet. Overraskende er hendes fÞrste kÊrlighed, Toby, ogsÄ tilbage, og fÞlelserne mellem dem er stadig lyse og lige sÄ dybe som fÞr, trods fortiden.

Dena er fĂŠrdig med at vente pĂ„, at den store kĂŠrlighed skal indfinde sig, og har taget skĂŠbnen i egen hĂ„nd. Hun er gravid og alene – og med vilje. Men sĂ„ lejer en flot sangskriver et vĂŠrelse pĂ„ hendes kro.

Micah har ikke vÊret i stand til at skrive en node ned, siden hans hustru gik bort. Nu finder han inspiration i Denas mod om at vÊre alenemor. Et snefnuglet kys mellem dem, og han er fortabt. Men tÞr Dena tro pÄ, at en rockstjerne kan falde for naboens pÊne pige?

Hjem til Julebryllup er en feelgood-roman om den sĂžde juletid, og om man kan fĂ„ den stĂžrste gave af alle – kĂŠrligheden?