(0)

Hvor er svalerne om vinteren?

audiobook & e-book


Da hendes morfar juleaften brÊkker sit ben, flytter Karina Slette ind pÄ sin mormors og morfars bondegÄrd for at hjÊlpe til. Her mÞder hun bÄde dÞden og kÊrligheden i skikkelse af bedsteforÊldrenes tilbagestÄende plejebarn, Markus. Markus lever i sin egen verden og udÞser sin omsorg over for dyrene pÄ gÄrden, nisserne pÄ loftet og de mange svaler, som besÞger stalden hver sommer. Med tiden opstÄr der en Þmhed og en tiltrÊkning mellem Karina og Markus, og det har voldsomme konskvenser.

I "Hvor er svalerne om vinteren?" beskriver Anne Strandvad de etiske og moralske dilemmaer i forholdet mellem den normalfungerende Karina og den udviklingshĂŠmmede Markus.

Anne Strandvad (f. 1953) er en dansk roman- og bÞrnebogsforfatter. Strandvad blev uddannet pÄ Kunstakademiets Arkitektskole i 1977 og debuterede i 1980 med romanen "I hi". Siden har hun skrevet en rÊkke realistiske romaner om samfundsudviklingen, bl.a. "Efter festen" (1983) og "Hajen" (1992). I 1999 kom den psykologiske spÊndingsroman "Magnussens teori".


Narrator: Jette Mechlenburg
Duration: