(0)

Hvorfor vil mit barn ikke sove?

audiobook


Søvn – eller mangel på samme – er noget af det, som fylder allermest hos børnefamilier. Lige fra babystadiet til det større barn, som har svært ved at finde ro, eller ikke vil sove.

Og som forÌldre kan nervesystemet hurtigt køre pü højttryk ved sengekanten, nür børnene ikke vil sove, og vi selv er trÌtte fra en lang dag. Sü hvordan skaber vi en god oplevelse ved puttetid?

I denne episode af Børnepsyk dykker vi ned i den psykologiske del af dit barns søvn. Det handler altsü ikke om mÌlk og dürlig mave, men om de mentale udfordringer, der kan vÌre forbundet med søvnen.

VÌrt og tilrettelÌgger: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør, Vores Børn Medvirkende: Fie Hørby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute

Teknik og klip: Mie Brandstrup

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

At vÌre forÌlder er en evig rejse til stor kÌrlighed og nye udfordringer. Lige som man tÌnker: Nu har jeg styr pü det!, kan verden (og barnet) vende 180 grader. Familieterapeut Fie Hørby giver i samtale med chefredaktør for Vores Børn, Mette Hovmand-Stilling, rüd til forÌldreskab og livet med børn. For hvordan giver sÌtter man grÌnser med stor kÌrlighed og nÌrvÌr? Og hvordan hjÌlper man barnets udvikling pü vej? Podcasten er mest for dig med børn pü 0-12 ür.

VÌrt og tilrettelÌgger: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør, Vores Børn

Medvirkende: Fie Hørby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute

Teknik og klip: Mie Brandstrup

Foto: Klaus RudbĂŚk

Cover: Alek Modin

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Mette Hovmand-Stilling (f. 1979) er chefredaktør for Vores Børn og Talk Town Kids. Hun er ogsü editorial partnership director hos Story House Egmont. Hun er uddannet cand.comm. i journalistik og socialvidenskab fra Roskilde Universitet.

Fie Hørby er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bøgerne "Drop Opdragelsen!" og "Om teenagere – for forældre".

Hun er grundlĂŚgger af det psykoterapeutiske uddannelsessted Blackbird Institute.