(0)

Ingen fortrydelsesret

E-book


En teenagepige forsvinder en nat sporløst fra sine forÌldres hjem i Odense. Hendes forkullede lig bliver senere fundet efter en brand i forbindelse med nogle BZ-uroligheder i København. Eller gør det? Moren er i hvert fald overbevist om, at datteren ikke er død og indleder pü trods af myndighedernes forsikringer en desperat jagt pü den forsvundne pige, som hun føler sig i telepatisk kontakt med. Men hvilke personer eller samfundsmÌssige krÌfter stür bag datterens forsvinden - og hvorfor.

Ingen fortrydelsesret er en elementÌrt spÌndende historie med en højst usÌdvanlig slutning. Den er samtidig et gribende portrÌt af forholdet mellem mor og datter - og en thriller med vidtrÌkkende politiske perspektiver.

"I INGEN FORTRYDELSESRET tegner Vibeke Marx et indfølt og selvironisk kvindeportrÌt og kÌder portrÌttet ind i en socialsatirisk spÌndingshistorie. Resultatet er lige sü vellykket som hendes roman JEG ER KARIN, der tidligere pü üret fik en enig anmelderskare til at hoppe begejstret i sofaerne."

- Midtjyllands Avis

"Og som udgangspunkt for en diskussion af begreber som moderskab og kvindelighed er INGEN FORTRYDELSESRET bestemt et spĂŚndende oplĂŚg."

- Politiken