(1)

Jackpot

audiobook & e-book


En fremmed kommer til en dansk provinsby. Han er kun pü et kort visit for at udføre Ên enkelt opgave, der omhandler hans sÌrlige evner som lüseekspert med speciale i bankbokse. Opgaven lader ikke til at vÌre noget sÌrligt, men dagen efter finder man hans forkullede lig ved foden af en skrÌnt i nÌrheden af byen. Det ligner umiddelbart en ulykke, men heldigivis er Brecht til stede, og da han vurderer, at der er tale om et mord, bliver resten af Rejseholder tilkaldt for at opklare denne mystiske forbrydelse.

Orla Johansen skrev adskillige krimier, men var sĂŚrligt kendt for sin romanserie om makkerparret Brecht og Olsen, der sammen opklarer forbrydelser af enhver art.

Orla Johansen (1912-1998) var en dansk journalist og forfatter, der primÌrt arbejdede med krimigenren; büde i sin journalistik og sit forfatterskab. Johansen udgav mere end et dusin skønlitterÌre vÌrker, og var blandt andet meget kendt for sin krimiserie med karaktererne Brecht og Olsen som hovedrolleindehavere. Orla Johansen fik sin litterÌre debut med krimien "Tusindfryd" (1970), som samtidig var det første bind i serien om Brecht og Olsen. Johansen skrev desuden flere af sine vÌrker under pseudonymerne Leslie Clyde, Ronald Terry og Sigurd Johnsen.