(436)

Joki

audiobook


Turun kesÀ on kauneimmillaan. Keski-ikÀinen historiantutkija Kati Berg vaihtaa omakotitaloelÀmÀn kimppakÀmppÀÀn ja etsii uutta alkua työllisyyskurssilla. Kutkuttavaa elÀmÀnvaihetta rikkoo kuitenkin joukko outoja tapauksia. Kati nimittÀin huomaa, ettÀ Aurajoen rannassa on tapahtunut useampia erikoisia lÀheltÀ piti -tilanteita.

Poliisiksi opiskeleva tytÀr Milla ei usko ÀitiÀÀn, mutta kun Aurajoesta nostetaan tunnettu tubettaja, Milla alkaa nÀhdÀ Katin puheissa perÀÀ. Jokirannan maisemat alkavat yhtÀkkiÀ kuiskia vaaraa.

“Joki” aloittaa tunnelmallisen dekkarisarjan historiantutkija Kati Bergin rikostutkimuksista.

“Kiviniemi ja PietikĂ€inen onnistuvat lataamaan dekkariinsa samaan aikaan sekĂ€ leppoisan ettĂ€ hyytĂ€vĂ€n tunnelman.” -Kirsin kirjanurkka

Kati Berg tutkii

Työtön historiantutkija Kati Berg ratkoo rikoksia ja lyöttÀytyy yhteen poliisiksi opiskelevan tyttÀrensÀ Millan kanssa. Leppoisa Cozy Crime -dekkarisarja sijoittuu Turun tunnelmallisiin maisemiin.

Eeva Kiviniemi on turkulainen toimittaja ja erikoiskirjastonhoitaja. Taina PietikÀinen on arkeologi ja merkonomi. Molemmilla kirjailijoilla on kokemusta viestintÀtehtÀvistÀ ja mieltymys Aurajoen rantoihin.


Narrator: Hannamaija Nikander
Duration: