(11)

Jul hos familien Chadwick

audiobook & e-book


ET GLÆDELIGT GENSYN MED FAMILIEN CHADWICK

Det smukke landsted The Keep i Devon har altid vÊret en varm og tryg rede for familien Chadwick, ikke mindst nÄr livet har budt pÄ udfordringer. Det gÊlder ogsÄ for de nuvÊrende beboere.

Lulu og hendes lille sÞn, Oliver, er taget til The Keep, mens hun forsÞger at finde mening i et kuldsejlet Êgteskab. Freddie har vÊret i tjeneste som flÄdeprÊst. OgsÄ han er taknemmelig for at blive taget godt imod pÄ The Keep, mens han skal beslutte, hvad der nu skal ske. Pludselig melder familiens sorte fÄr, Ed, sin hjemkomst efter ti Är USA. Med sin lidt mystiske og hemmelighedsfulde opfÞrsel havner han ofte i sammenstÞd med de andre.

Men da efterÄret nÊrmer sig sin afslutning, og sneen begynder at dale ned over det smukke landskab, er en familiejul pÄ The Keep mÄske lige netop dét, der skal til for at lette spÊndingerne og lÞfte slÞret for en lÊnge begravet hemmelighed 


Jul hos familien Chadwick fortsĂŠtter sagaen om familien i det idylliske Devon, hvor kĂŠrligheden blomstrer, og familien altid holder sammen i tykt og tyndt.

“Denne lille kortroman vil helt sikkert begejstre seriens fans.”

– Lektþrudtalelse

Pressen skrev om Chadwick-trilogien:

”Underholdende, solid, velfortalt”

– Fyens Stiftstidende

”Er man til den klassiske engelske slĂŠgtsroman Ă  la Rosamunde Pilcher, sĂ„ er Marcia Willetts Chadwick-trilogi et must.”

– Sþndag

”En hyggelig roman i engelsk fortéllestil”

– Jydske Vestkysten

”En rigtig god og rigtig engelsk dameroman!”

– Litteratursiden

”En rigtig hyggelig engelsk familieroman i flere dele i stil med Binchy og Pilcher”

– Lektþrudtalelse


Narrator: Nan Rostock
Duration: