(1)

Kagebogen

E-book


Alle er vilde med kage, og man gÄr aldrig galt i byen med at bage en helt almindelig god, fugtig skÊrekage.

Bare forventningens glĂŠde, duften, smagen, hyggen – ja det hele. Og sĂ„ er skĂŠrekager lette at bage. Kagebogen sikrer duften af hjemmebag i kĂžkkenet med nemme og hurtige opskrifter og et godt resultat – hver gang.

SkÊrekagerne er simpelthen tilbage pÄ banen. De helt store armbevÊgelser og svÊre teknikker har lÊnge fyldt i kageverdenen, men ikke alle er vilde med at bruge lang tid pÄ at bage kage, nÄr trangen melder sig, eller der skal bages en bradepandekage til bÞrnehaven.

Kagebogen gÞr det let at gÞre det lÊkkert. Alle opskrifter er suppleret af de smukkeste billeder, sÄ man inspireres til at gÄ i kÞkkenet, og man med ganske lidt kÞkkenudstyr og simple teknikker lykkes med at bage, uanset hvilken kage man vÊlger.

Her fĂ„r man alle klassikerne og lidt til – samlet i Ă©n bog, sĂ„ man ikke behĂžver at gĂ„ pĂ„ nettet og bruge en vilkĂ„rlig opskrift. Alle opskrifterne er bullet proof. De fungerer bare – hver gang. Der er alt fra de mest traditionelle klassikere som marmorkage, banankage, klassens time-kage og gulerodskage til mere nytĂŠnkte, men dog simple kager som fx pistaciekage. Derudover indeholder bogen et helt afsnit med gode frostings, cremer og andet lĂŠkkert tilbehĂžr, der gĂžr sig godt pĂ„ og i de friskbagte kager.

Man behÞver ikke tÊnke sÄ lÊnge, nÄr man stÄr med Kagebogen i hÄnden, for der er virkelig ikke langt fra tanke til handling. SvÊrhedsgraden er i bund, der er lagt an til hygge, og den dejlige duft af hjemmebag er snart i hus.