(262)

Katse

audiobook & e-book


Psykologinen dekkari tÀynnÀ pohjoisen lumoa.

Ylikonstaapeli Nea Guttorm on jÀttÀnyt työnsÀ keskusrikospoliisin profiloijana Oslossa ja muuttanut pohjoiseen unohtaakseen juuri pÀÀttyneen avioliittonsa.

Kaupungissa vietettyjen mustasukkaisuuden tĂ€yteisten vuosien jĂ€lkeen elĂ€mĂ€ vaatimattomassa kylĂ€ssĂ€ vuonon rannalla ja työ sen pienellĂ€ poliisiasemalla tuntuvat juuri siltĂ€, mitĂ€ Nea toipuakseen tarvitsee. Mutta kun hyisestĂ€ purosta keskeltĂ€ metsÀÀ löytyy raa’asti tapetun miehen ruumis, tunnelma kylĂ€ssĂ€ kiristyy ja Nea ajautuu keskelle tutkintaa, joka vaikuttaa hĂ€neen yllĂ€ttĂ€vĂ€llĂ€ tavalla.

Vahvatunnelmainen dekkari kuljettaa lukijansa Pohjois-Norjaan, missÀ mereltÀ vihmova tuuli piiskaa kasvoja ja ympÀrillÀ hehkuvat karun kauniit tunturit. Nea Guttorm -sarjan ensimmÀinen osaon tarina rakkaudesta, polttavasta intohimosta, petoksesta, kostosta ja jokaisessa meissÀ asuvasta pimeydestÀ.

Saija Kuusela (s. 1979, FT) on kiitetty dekkaristi sekÀ ilmastokysymyksiin ja metsien monimuotoisuuteen perehtynyt biologi. Kuusela asuu nykyÀÀn Jaalassa.


Narrator: Sanna Majuri
Duration: