(0)

Kidnappet

audiobook & e-book


En eftermiddag forsvinder Frederik fra klassen ud i den blü luft, og nÌste dag kommer han ikke i skole. Er han ude at køre pü motorcykel med sin storebror? Eller er han syg, som hans mor püstür? Har hans forsvinden noget at gøre med de rockeragtige typer, som Bastian stødte ind i?

Lidt efter sad de alle tre bagbundne pĂĽ gulvet. Franko trak en pistol frem og pegede pĂĽ Team A. Bastian gispede. Ville Franko virkelig skyde dem?

Team A-serien:

Computermysteriet

Den forsvundne silke abe

Kidnappet

Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har ogsü forsøgt sig som skuespiller et par ür. Først som trediveürig begyndte han at skrive, og mülgruppen spÌnder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en ürrÌkke undervist i at skrive.

Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang rÌkke bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.