(15)

Korvaaja

audiobook & e-book


Menneisyys vainoaa minua, ja minÀ vainoan menneisyyttÀ.

Mystinen yhteys eri aikojen ihmisiin syöpyy vainoavana labyrinttina 18-vuotiaan Taikan tajuntaan.

18-vuotias historianharrastaja Taika loukkaantuu turnajaisnÀytöksessÀ vakavasti, kun hÀn nÀkee keskellÀ nÀytöstÀ aaveen. Sairaalassa hÀn saa kuulla, ettÀ hÀnellÀ on aivokasvain ja vain vÀhÀn elinaikaa. Taika vetÀytyy syrjÀiseen pohjoiskarjalaiseen pikkukylÀÀn ja saa mystisesti yhteyden kolmen eri aikakauden ihmiseen: viikinkisoturiin, keskiaikaiseen ylhÀisörouvaan sekÀ Suomen sisÀllissodan aikaiseen sotavalokuvaajaan. Taika alkaa nÀhdÀ ja kuulla, mitÀ eri aikojen ihmiset tekevÀt, ja nÀmÀ taas tuntuvat nÀkevÀn ja kuulevan, mitÀ hÀn itse kokee. MystisellÀ yhteydellÀ on kuitenkin arvaamattomia seurauksia.

Nordic Horror -sarja on uutta pohjoismaista kauhua, jossa maanlÀheinen realismi, pohjoisen pimeys ja kylmyys, mysteerit, murhat ja mytologia pakkautuvat yhteen painajaisten kudelmiksi hyvinvointiyhteiskunnan pimeimmissÀ nurkkauksissa.

Nordic Horror -sarjan luoja A. R. S. Horkka on julkisuutta ja mÀÀritelmiÀ kaihtava hahmo suoraan varjojen valtakunnasta, salaperÀisyydessÀÀn kuin tarina itsekin tarinoidensa joukossa. Mutta A. R. S. Horkka on myös salanimi, jonka takana ovat kirjailija-kuvittajatiimi Riina ja Sami Kaarla ja Anders Vacklin. Mestarillinen tekijÀkolmikko on luonut kauhuromaanisarjan, jonka jokainen itsenÀinen osa on mielikuvituksen ÀÀriÀ luotaava syvÀsukellus pohjoismaisen pelon syövereihin.