(3)

Lanz Kalmar - Viimeinen perillinen

audiobook & e-book


Voitko itse pÀÀttÀÀ elÀmÀsi suunnan, jos kannat verenperintönÀ poikkeuksellista kykyÀ?

Viimeinen perillinen aloittaa koukuttavan Lanz Kalmar -toimintasarjan nuorille. 14-vuotias Lanz elÀÀ tavallista teinin arkea, kunnes saa vihjeen oikeasta suvustaan ja joutuu silmÀkkÀin syvÀlle haudattujen salaisuuksien kanssa.

Lanz Ordovik saa kutsun pelĂ€tyn Kolossin muurien sisĂ€llĂ€ pidettĂ€vÀÀn tarkastukseen, joka kokoaa yhteen niin ensimmĂ€isen vyöhykkeen eliittiperheiden jĂ€lkelĂ€iset kuin uloimman vyöhykkeen köyhyydessĂ€ elĂ€vĂ€t nuoret. TĂ€tinsĂ€ kasvattama Lanz kuulee yllĂ€ttĂ€viĂ€ tietoja vanhemmistaan ja perimistÀÀn kyvyistĂ€. HĂ€n ryhtyy hullunrohkeaan yritykseen selvittÀÀkseen lisÀÀ – vain löytÀÀkseen itsensĂ€ pian pahimmasta mahdollisesta paikasta.

Lanz Kalmar -sarjassa vetÀvÀ toiminta ja terÀvÀ huumori yhdistyvÀt kiinnostaviin teemoihin elÀmÀstÀ totalitaarisessa yhteiskunnassa.

Mikko Kalajoki (s. 1972) on julkaissut kiitettyjĂ€ teoksia lasten- ja nuortenkirjoista rikosromaaneihin. Lastenromaani Almus – TĂ€nnetuloa terve! (2022) oli ilmestyessÀÀn Runeberg Junior -, Arvid Lydecken - ja LukuVarkaus-palkintoehdokkaana.


Narrator: Markus Niemi
Duration: