(763)

Leipuri

audiobook


Labyrintti-dekkarisarjan odotettu pÀÀtösosa on henkeĂ€salpaava tarina murhatutkinnasta, joka saa Janne Rautakorven ja Liisa Sarasojan katsomaan pahuutta silmiin – liian lĂ€heltĂ€.

Tervetuloa nukkuvan kaupungin pimeille kaduille, silloille ja katulyhtyjen valaisemille kujille, joiden seinÀmistÀ kaikuu auton moottorin jylinÀ murhaajan etsiessÀ seuraavaa uhriaan. Leipuri on matka ihmismielen pimeimpiin kolkkiin. Astu kyytiin, jos uskallat.

Porin poliisin vÀkivaltayksikön pitkÀaikainen esimies, jo elÀkkeelle jÀÀnyt Eero Kataja löydetÀÀn kotoaan raaŽasti surmattuna. Keittiön seinÀltÀ löytyy lastenloru, joka viittaa vuosituhannen alun niin kutsuttuihin Leipuri-murhiin.

Janne Rautakorpi, joka toimi aikoinaan murhien tutkinnanjohtajana, pyydetÀÀn elÀkkeeltÀ auttamaan rikoksen selvittÀmisessÀ. Pian selviÀÀ, ettÀ murhaajalla on tiedossaan asioita, joita vain poliisilla voi olla hallussaan. Onko murhaaja joku niistÀ poliiseista, jotka olivat mukana Leipuri-murhien tutkinnassa, vai liittyykö juttuun muitakin? EntÀ kuka on seuraava uhri?

Janne Rautakorpi huomaa nopeasti, ettÀ hÀnet on vedetty keskelle viimeistÀ taistelua, jossa vanhat haavat revitÀÀn auki. Pahimpia kamppailuja ei kÀydÀ tÀssÀ maailmassa, vaan ihmismielen sisimmÀisissÀ kammioissa.

Leipuri pÀÀttÀÀ neliosaisen Labyrintti -dekkarisarjan. Kiitetyn sarjan aiemmat osat ovat Muistilabyrintti, Murtumispiste ja Silmitön.


Narrator: Iikka Forss
Duration: