(0)

Lilians vej

audiobook & e-book


"Lilians vej" er en psykologisk roman om en midaldrende kvinde, der ved sin berømte samlevers død kastes ud i en alvorlig krise. Hun indser, at hun har levet sit liv pü andres betingelser og ikke aner, hvem hun selv er.

Romanen former sig som Lilians rejse tilbage til barndommen med den psykisk skrøbelige mor, og teenageürene med den skÌbnesvangre forelskelse i gymnasiekammeraten Halvor. ModstrÌbende og ad omveje nÌrmer Lilian sig den frygtelige begivenhed i fortiden, som har trukket spor i hele hendes voksne liv.

Med stor intensitet og indføling skildrer Ole Henrik Laub en kvindes vej til nyt liv gennem erindringen af det frygtelige, som i mange ür har vÌret hyldet i glemslens tüge.

Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet büde noveller, romaner, børnebøger, hørespil og skuespil. Hans forfatterskab er prÌget af en realistisk stil, og mange af hans vÌrker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang rÌkke prestigiøse stipendier og legater heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treürige stipendium.


Narrator: Nanna Salomon
Duration: