(5)

Livet bliver ikke genudsendt

audiobook & e-book


"Jeg hÞrte stemmer og sÄ syner. Jeg sÄ de dÞde. Jeg talte med mennesker, som jeg for lÊngst havde mistet. Jeg sÄ Gud og Êrkeengle. Jeg sÄ djÊvle, dÊmoner og monstre. Og jeg var ikke i tvivl om, at jeg sÄ lige ret ind i selveste Helvede. Det var klart nok allerede fra begyndelse, at dette var en kamp pÄ liv og dÞd."

Hele Danmarks cirkusdronning Diana Benneweis fortÊller om den bipolare affektive psykose, hun blev ramt af i 1997, og som har haft sÄ stor indflydelse pÄ hendes liv lige siden. GruopvÊkkende detaljer om hallucinationer og vrangforestillinger, indre smerte og angst gÞr et stort indtryk pÄ lÊseren. Men endnu mere gennemtrÊngende er den enorme livserfaring, Diana Benneweis har erhvervet sig under sit sygdomsforlÞb, og som hun her deler ud af.

Diana Benneweis (f. 1947) var i en lang periode direktþr i Cirkus Benneweis, som har véret i hendes families eje siden dets begyndelse i 1887. Diana Benneweis har endvidere skrevet selvbiografier om sit farverige og til tider hektiske liv som cirkusdirektþr og –prinsesse og sine erfaringer med en alvorlig psykisk lidelse.


Narrator: Ellen Dahl Bang
Duration: