(4)

Marssivat mursut

E-book


Lumoava merenalainen maailma, hauskat mursu-marsut, suloinen merihevonen ja pelottava hai – kaikki nĂ€mĂ€ hahmot tapaat tĂ€ssĂ€ mukaansatempaavassa seikkailussa. Tarinan aikana tutustut myös muihin yllĂ€ttĂ€viin ja mieleenpainuviin otuksiin.

Kirja Marssivat mursut sopii mainiosti alakoululaiselle itse luettavaksi. SitÀ on myös hyvÀ lukea ÀÀneen pienemmille lapsille.

-------------

Kristina Ruder (27.5.1977) on virolainen kirjailija. Marssivat mursut on ensimmĂ€inen suomennos hĂ€nen kirjoistaan. TĂ€ltĂ€ tuotteliaalta ja energiseltĂ€ naiselta on julkaistu seitsemĂ€n lastenkirjaa: See lustakas Katarina (2018), Minu nimi on
 (2018), VÔÔrik (2019), Milly ja Molly (2019), Sigalahedad merioravad? (2019), Hea Eesti muinasjutt (2019) ja SĂ”prus (2019). LisĂ€ksi Kristina on kirjoittanut kolme aikuisille suunnattua kirjaa: Soovides head
 (2016), Emotsioon (2017) ja Kingitus. VĂ”ti mĂ”tetesse. (2018). Kristinalla on kolme lasta – Laura-Kristiina, Marta-Katarina ja Oskar-Martin – ja aviomies Tarmo. Perhe asuu omakotitalossa omenapuiden ja viljapeltojen keskellĂ€ Tartumaalla Virossa. Perheeseen kuuluvat myös tyttökoira Brigita ja kollikissa Bosse. ”Suurin inspiraationlĂ€hteeni kirjoittamiseen ovat omat lapseni: heidĂ€n leikkinsĂ€, seikkailunsa ja ajatuksensa. HeidĂ€n puuhansa saavat nauramaan!” ekstrovertti ihmistuntija Kristina kertoo.