(0)

MIN TID MED JUDY

E-book


Denne novellesamling er ikke for sarte sjĂŠle.

De personer, som vi mÞder i Niels Martinovs hverdagshistorier, er nemlig tit sÄ forsvarslÞse og utilpassede i deres tilvÊrelse, at de enten bliver ofre for andres ondskab eller selv optrÊder i rollen som den onde. Andre af de optrÊdende griber i deres lÊngsel efter at knytte sig til andre mennesker til initiativer, der ender med at fÄ fatale fÞlger.

I samlingen optrÊder eksempler pÄ vold, kannibalisme og bÄde Þnsket og uÞnsket seksuel nÊrkontakt, og novellerne tilbyder et kik ind i et menneskeligt mÞrke, som det kan vÊre svÊrt at ryste af sig igen.

Hermed er lĂŠseren advaret!

PÄ Forlaget mellemgaard har Niels Martinov fÄet udgivet tre romaner i sin serie om kommissÊr Stein plus en samling af kriminoveller.

Om Ud hvor du ikke kan bunde skrev Lokalavisen Frederiksberg: ”Martinov er veteran, og han ryster ikke pĂ„ hĂŠnderne 
 Romanen er intens, medrivende og underholdende.”

Om Du er en ond mand hed det i Weekendavisen: ”En underholdende kriminalroman 
 Niels Martinov rammer i sin krimi den danske hverdag i 2014 pĂ„ kornet.”

Uddrag af bogen

”Hvis jeg ikke tager meget fejl, sĂ„ mĂždte jeg Judy i den periode, hvor jeg var fast gĂŠst pĂ„ ’Charlies Bar’.

Jeg var flyttet ind fra omegnen, havde efterladt hende, jeg boede sammen med, og en datter i et gult parcelhus derude, hvor stjernehimlen er synlig pÄ en skyfri nat. Men det var for sÄ vidt i orden. Der er ingen grund til at tale mere om det. Jeg havde jo ikke for alvor strittet imod, da det var den vej, det begyndte at gÄ.

Men ud pĂ„ aftenen, nĂ„r der kom liv i den ejendom, jeg var flyttet ind i, og lydene omkring mig steg og steg i styrke, sĂ„ mĂ„tte jeg ud. Ud i gaderne, op og ned, bilernes lygter fejede hen over mit vagtsomme ansigt, mĂžrke skikkelser kantede sig forbi mig. Jeg plejede at ende hos Charlie.”

Om forfatteren

Niels Martinov har siden sin debut i 1984 fÄet udgivet en snes bÞger. Det drejer sig dels om biografier om f.eks. Henrik Stangerup, Ole Ernst og C.V. JÞrgensen og dels om spÊndingsromaner.