(0)

Mother Earth

audiobook & e-book


Mother Earth er et højhus i København. Et klimaneutralt prestigebyggeri med et budget pü 12 milliarder kroner, beklÌdt med nÌnsomt fÌldet canadisk cedertrÌ. Men hvem rüber egentlig op, hvis det viser sig, at fundamentet er fyldt med affaldstrÌ, flamingo og bøjede søm?

Den unge fuldmÌgtig Andreas Hahnemann er primÌrt opsat pü at leve op til andres forventninger, mens forvaltningschef Liselotte Høgsberg forsøger at balancere de politiske krav med kaos pü hjemmefronten. Ingeniør Claus Carstensen har bare ufatteligt ondt i sit knÌ og venter bare pü pensionen. "Mother Earth" er en sort samfundssatire om forfÌngelighed, fupmageri og menneskelige fejl. Og om rodet, der opstür, nür idealer skal realiseres i en mudret virkelighed.

Om forfatteren:

Alexander Rich Henningsen er født i 1992 i Svendborg. Han er uddannet sociolog fra Københavns Universitet og arbejder til daglig som redaktør pü magasinet ATLAS. Han bor med sin kÌreste og datter i en treetagers bygning i Brønshøj. "Mother Earth" er hans skønlitterÌre debut.


Narrator: Søren Højen
Duration: