(237)

Mysteeritarinoiden parhaat

audiobook & e-book


MikÀ aiheutti maailmanhistorian suurimman rÀjÀhdyksen? MitÀ olivat YlöjÀrvellÀ 1800-luvulla rÀyhÀnneet Martinin pirut? Miten ihminen voi kadota jÀljettömiin nyky-yhteiskunnassa?

Mysteeritarinoiden parhaat on kiehtova tutkimusmatka historian jÀnnittÀvimpien mysteerien ÀÀrelle. Kirja kokoaa yhteen Eetu Pesosen Mysteeritarinat-podcastin kymmenen parasta jaksoa. Jokaisessa jaksossa Pesonen kertoo yhdestÀ kutkuttavasta, kysymyksiÀ herÀttÀvÀstÀ tapahtumasta ihmiskunnan historiassa.

Mysteeritarinat syntyi Pesosen puhtaasta mielenkiinnosta maailmanhistorian moniin kummallisiin tarinoihin ja vastaamattomiin kysymyksiin. Internetin rajatonta aarreaittaa hyödyntÀen Pesonen kutoo yhteen hurjia ja kiehtovia tarinoita, jotka ovat parhaimmillaan, kun annat mielikuvituksesi viedÀ sinut tapahtumien keskelle.

Eetu Pesonen on suomalainen nettisisÀllön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. HÀnen YouTubekanavallaan Eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasvanut internetin ÀÀrellÀ, mikÀ tarjoaakin tÀydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. Vuonna 2017 Pesonen aloitti oman Eeddcast-podcastinsa, jossa hÀn keskus telee ajankohtaisista asioista tubettajien kanssa. Vuodesta 2019 hÀn on tuottanut Suplaan suosittua Mysteeritarinat-podcastia.


Narrator: Eetu Pesonen
Duration: