(2)

Nina har testet 5:2 kuren

audiobook


Er 5:2 kuren en kur, der dur? Lyt til Fit Livings podcast, hvor Nina Dam fortÌller om, hvordan det er güet i de tre uger, hun har testet kuren. Derudover giver to eksperter deres syn pü kuren. Nina Dam har meldt sig til at teste 5:2 kuren af flere forskellige ürsager. Hun vil gerne tabe i vÌgt, men hun har ogsü et for højt blodtryk og kolesteroltal og vil gerne se, om tallene kan blive bragt ned ved hjÌlp af kuren, hvor man bl.a. faster to gange om ugen. Hun har prøvet kuren i tre uger. I podcasten møder du ogsü Lars Klingenberg, der er stud adjunkt i klinisk og forebyggende ernÌring ved Københavns Universitet og Bodil Just Christensen, der bl.a. forsker i de sociale aspekter af sundhed, fedme og vÌgttab ved Københavns Universitet.

VĂŚrt: Sara Jin Smidt, FIT Living

Medvirkende: Lars Klingenberg og Bodil Just

Teknik: Sidsel Nørgaard

Musik: Theis Andersen

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Der findes et hav af slankekure, som giver deres bud pü, hvordan du kan gü ned i vÌgt. Men virker de? Magasinet FIT Living har testet forskellige kure. Hør her, hvordan det er güet, og fü eksperternes bud pü, om det er en kur, der dur.

VĂŚrt: Sara Jin Smidt

Medvirkende: Skiftende

Teknik: Sidsel Nørgaard

Musik: Theis Andersen

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Sara Jin Smidt (f. 1986) er forfatteren bag bloggen healthyskinnybitch.dk og chefredaktør pü magasinet Fit Living. Hun er cand.scient. i human ernÌring og har skrevet bøgerne 'Healthy Skinny Bitch' (2017) og 'Sund vs. slank' (2018).