(0)

Nousu

audiobook & e-book


“Viiden tĂ€hden kauhua”—Stephen King

Nicholas Bingen kauhutrilleri Nousu vie kohtalokkaalle retkelle mystisen, keskeltÀ valtamerta nousseen vuoren huipulle.

Valtava, lumen peittÀmÀ vuori on ilmestynyt tyhjÀstÀ keskelle TyyntÀ valtamerta. Kukaan ei löydÀ vuoren olemassaololle selitystÀ, joten salaperÀinen jÀrjestö palkkaa fyysikko Harold Tunmoren selvittÀmÀÀn vuoren mysteerin.

Harold tiimeineen ei pysty kuvittelemaankaan, mitÀ kaikkea he kohtaavat vuoren huippua kohti kiivetessÀÀn. MitÀ korkeammalle tiimi kapuaa, sitÀ vÀhemmÀn asiat vaikuttavat luonnollisilta. Aika kulkee epÀtavallisesti, minuutit muuttuvat tunneiksi ja tunnit pÀiviksi. Tiimin jÀsenet alkavat menettÀÀ muistonsa ja vainoharhaisuus leviÀÀ heidÀn joukossaan.

Vaaroista huolimatta ryhmÀ kokee kummallista paloa saavuttaa vuoren huippu. SitÀ kohti edetessÀÀn Harold joutuu kuitenkin pohtimaan, odottaako perillÀ ihmiskunnan mahtavin tieteellinen löytö vai hÀnen oma tuhonsa? Nicholas Bingen Nousu kaappaa mukaansa kauhistuttavalle matkalle kohti salaperÀisen vuoren huippua ja iskee tajuntaan kuin hakku jÀiseen kiviseinÀmÀÀn.

Nicholas Binge on Singaporessa syntynyt kirjailija, joka on sittemmin asunut SveitsissÀ, Isossa-Britanniassa ja Hongkongissa. Binge kirjoittaa spekulatiivista fiktiota, ja hÀnen esikoisteoksensa Professor Everywhere oli Proverse-kirjallisuuspalkinnon ehdokkaana Hongkongissa. Suomeksi hÀneltÀ julkaistaan ensimmÀisenÀ romaani Nousu elokuussa 2023.

Binge rakastaa kaikkea outoa, rajoja rikkovaa ja sellaista, mikÀ saa hÀnet itkemÀÀn. TÀllÀ hetkellÀ Binge asuu Edinburghissa perheensÀ kanssa ja työskentelee kirjoittamisen ohella englannin kielen opettajana.


Narrator: Toni Kamula
Duration: