(2)

Olyckan

E-book


”Milo Ă€r som berusad av barnslig förtjusning, av glĂ€dje, av lĂ€tthet, berusad av lycka – sekunden före smĂ€llen skrattar han fortfarande med vidöppen mun medan han trampar. Sedan gĂ„r allt i kras.”

En sommareftermiddag ramlar tolvÄrige Milo av cykeln, skadas allvarligt och hamnar i koma. Medan han vÄrdas pÄ sjukhus börjar relationerna i familjen krackelera. Hemligheter som legat begravda i Äratal bubblar upp till ytan och sprickorna av sorg, svagheter och missförstÄnd blir allt större. LÄngsamt visar det sig att Milo Àr navet i familjen och den enda som alla Àlskar villkorslöst. Men Àr kÀrleken till Milo tillrÀcklig för att kunna hÄlla ihop familjen?

”Olyckan” Ă€r ett gripande skildring av en familj som skakas i grundvalarna och mĂ„ste hitta nya vĂ€gar till förlĂ„telse och försoning. En berĂ€ttelse om nĂ„got ont som trots allt för med sig nĂ„got vĂ€ldigt gott.

Valérie Tong Cuong arbetade med kommunikation innan honbörjade skriva pÄ heltid. Hon har hitintills gett ut sju romaner och ett stort antal noveller. Sekwa har tidigare gett ut Mirakelverkstaden 2014.

"Valérie Tong Cuong kan konsten att pÄ ett skrÀmmande sÀtt skapa en intrigsom överrumplar lÀsaren. I ett virrvarr av lögner och hemligheter ger hon oss med Olyckan en vÀlbehövlig lektion i medmÀnsklighet." LE FIGARO

"Hon förtrollade oss redan med Mirakelverkstaden,men nu sĂ€tter hon ribban Ă€nnu högre. I Olyckan utforskar ValĂ©rie Tong Cuong de underjordiska vĂ€garna till förlĂ„telse, och resultatet Ă€r en bok som vibrerar av bĂ„de skĂ€rpaoch livfullhet." LEST RÉPUBLICAIN