(47)

Paholaisen meri

audiobook & e-book


"Tauotonta, hurjapÀistÀ ja hauskaa ajanvietettÀ."

– New York Journal of Books

Pittin perhe kamppailee pimeitÀ voimia vastaan tarunhohtoisessa meriseikkailussa.

Dirk Pitt löytÀÀ FilippiinienmerestĂ€ lentokoneen hylyn ja pÀÀsee vuosikymmeniĂ€ sitten kadonneen buddhalaisen patsaan jĂ€ljille. Syvyyksiin on kuitenkin hautautunut myös tuoreempia ja vaarallisempia salaisuuksia. Ehtiikö NUMAn vĂ€ki löytÀÀ merenpohjaan uponneen hypersoonisen ohjuksen ennen kuin kapinalliset kiinalaissotilaat saavat sen kĂ€siinsĂ€? Pittin perheen on etsittĂ€vĂ€ toisiinsa kietoutuneiden mysteerien avainta Tyynen valtameren syvyyksistĂ€ ja Himalajan korkeuksista – sekĂ€ pelastettava maailma kiehuvalta helvetiltĂ€.

Yhdysvaltalainen Clive Cussler (1931–2020) kirjoitti yli 80 teosta, joita on myyty toistasataa miljoonaa yli sadassa eri maassa. Dirk Pitt-, NUMA- ja Isaac Bell -sarjat ovat supersuosittuja Suomessakin. Cusslerin vauhdikkaiden jĂ€nnitysromaanien erityisteemaksi on noussut ihmisen manipuloiva vaikutus ympĂ€ristöönsĂ€. Cussler oli tunnettu myös meriarkeologina, syvĂ€nmerentutkijana ja klassikkoautojen kerĂ€ilijĂ€nĂ€.

Dirk Cussler (s. 1961) työskenteli pitkÀÀn rahoitusalalla mutta omistautuu nykyÀÀn kirjoittamiselle. HÀn on osallistunut jo vuosien ajan isÀnsÀ Clive Cusslerin perustaman NUMAn sukellusretkille ja toimii organisaation hallituksessa. Paholaisen meri on hÀnen ensimmÀinen itsenÀisesti kirjoittamansa Dirk Pitt -seikkailu.


Narrator: Simo HĂ€kli
Duration: