(242)

Pahuuden hinta

audiobook & e-book


Kova kotimainen dekkari johdattaa syvÀlle Helsingin alamaailmaan. Maailmaan, jossa virheet lasketaan ruumishuoneella.

Kun luksusveneiden salakuljetusbisnestĂ€ pyörittĂ€vĂ€n Elias Vitikan joukkio joutuu kilpailevan rikollisjoukon iskun kohteeksi, pelissĂ€ on yhtĂ€kkiĂ€ Vitikan koko elĂ€mĂ€. Taitavasti rakennettu rikosromaani Pahuuden hinta johdattaa syvĂ€lle Helsingin alamaailmaan ja nyrjĂ€yttÀÀ sijoiltaan tavanomaiset hyvÀ–paha-asetelmat.

JÀÀhallin pukuhuoneesta löytyy kuolleeksi rusikoitu mies. HelsinkilÀinen alamaailmapomo Elias Vitikka joutuu yhdistetyksi tapaukseen, sillÀ poliisi tuntuu ottaneen pÀÀmÀÀrÀkseen osoittaa hÀnet syylliseksi brutaaliin tappoon keinolla millÀ hyvÀnsÀ.

Luksusveneiden salakuljetusbisnestÀ pyörittÀvÀ Vitikka ei ole mikÀÀn pulmunen, vaikka onkin huolehtiva perheenisÀ. Kun Vitikan joukkio joutuu kilpailevan rikollisjoukon iskun kohteeksi, hÀnen on löydettÀvÀ koventuneeseen peliin ratkaisu ja pian.

Vitikan on kÀytettÀvÀ suhteitaan niin rikollisten, poliisin kuin jÀÀkiekkomaailman piirissÀ, kun hÀn jÀljittÀÀ tappajaa. Kaiken lisÀksi Sonja-vaimo ja lapset olisi pidettÀvÀ erossa hÀnen sotkuisista bisneksistÀÀn. YhteenkÀÀn virheeseen ei ole varaa, sillÀ se voi maksaa ihmishengen.

Matti Laineen kolmas Vitikka-sarjan rikosromaani Pahuuden hinta johdattaa syvÀlle Helsingin alamaailmaan.

Matti Laine (s. 1976) on helsinkilÀinen kirjailija, kÀsikirjoittaja ja nÀyttelijÀ. KÀsikirjoittajana hÀnet tunnetaan mm. Kultainen Venla -palkitusta Paratiisi-tv-sarjasta. Vuosien varrella Laine on myös nÀytellyt useissa tv-sarjoissa, elokuvissa ja teatteriproduktioissa.

Kuolemanloukku on kuudes osa Elias Vitikasta kertovassa monikerroksisessa ja nopeakÀÀnteisessÀ rikosromaanisarjassa. Edelliset osat ovat Pahojen miesten seura, Merkitty mies, Pahuuden hinta, Tappajan vaisto ja Pelon liekit.


Narrator: Ville Tiihonen
Duration: