(126)

Pieni potenssipuoti

audiobook & e-book


Rimastuttava ja lÀmminhenkinen lukuromaani.

KahdeksaakymmentÀ ikÀvuotta lÀhestyvÀt vanhapiikasiskokset Tilda ja Elida asuvat yhdessÀ synnyinkodissaan pienessÀ ruotsalaisessa kylÀssÀ. HeidÀn elÀmÀnsÀ on rauhallista ja mukavaa, samanlaista kuin aina.

Tilanteeseen tulee muutos, kun naapuritaloon muuttaa uusi asukas. Siskokset tutustuvat uuteen naapuriinsa ja saavat tÀltÀ oivallisen idean. KeksittyÀÀn sattumalta toimivan potenssilÀÀkkeen reseptin vanhat neidit panevat pystyyn postimyyntifirman.

Kirja on valloittanut lukijoiden sydÀmet niin Ruotsissa kuin muissa maissakin. Ruotsissa kirjaa on myyty jo yli 150 000 kappaletta!

Karin Brunk Holmqvist (s. 1944) on kirjoittanut neljÀtoista romaania, jotka ovat tehneet hÀnestÀ yhden Ruotsin luetuimmista ja pidetyimmistÀ kirjailijoista. Brunk Holmqvist kirjoittaa humoristisia kertomuksia siitÀ, kuinka koskaan ei ole liian myöhÀistÀ muuttaa elÀmÀÀnsÀ, ja hÀnen kirjansa saavat lukijan nauramaan ja nyökkÀilemÀÀn hyvÀksyvÀsti. HÀnen lÀmpimissÀ ja oivaltavissa tarinoissaan kohtaavat menneisyys ja nykyaika, maaseudun todellisuus ja kaupunkilaiselÀmÀ. Pieni potenssipuoti on ensimmÀinen Brunk Holmqvistin suomeksi ilmestynyt kirja. Myös norjalaiset, tanskalaiset ja saksalaiset lukijat ovat ottaneet kirjan omakseen.


Narrator: Ella PyhÀltö
Duration: