(113)

Pirunpeili

audiobook & e-book


Onnettomuus vai rikos? – Kaksi hĂ€mĂ€rÀÀ tapaturmaa kietoutuvat toisiinsa kuudennessa Alina MĂ€nty -murhamysteerissĂ€

Katvekallion kartanossa on alkamassa meditaatio- ja healingviikonloppu, kun kartano palaa maan tasalle. Paloa epÀillÀÀn tuhopoltoksi, mutta todisteiden puuttuessa tutkinta jÀÀ polkemaan paikallaan. Kuukausia myöhemmin tapaus pÀÀtyy rikosylikonstaapeli Alina MÀnnyn työpöydÀlle.

Samaan aikaan paikallislehden lukijamatka Viroon alkaa kireissÀ tunnelmissa. Matkalaisten vÀlillÀ on jÀnnitteitÀ, ja erityisesti yhteistÀ ilmapiiriÀ saastuttaa ilkeyksiÀ sihisevÀ, kaikkeen tyytymÀtön ikÀneito Iida LehtevÀ. Sitten illanvieton jÀlkeen erÀs matkalaisista, nuorehko nainen, löydetÀÀn paiskautuneena alas kylpylÀhotellin portaikkoon. Hotelli haluaisi kuitata kuoleman onnettomuutena, mutta matkalle eksynyt evp. poliisi HÀrkönen epÀilee rikosta. Kun kÀy ilmi, ettÀ uhri oli työskennellyt Katvekallion kartanossa vastaanottovirkailijana, Alina MÀntykin saa viimein uuden johtolangan.

Pirunpeili on kuudes osa EtelÀ-Pohjanmaalle sijoittuvassa dekkarisarjassa, jonka pÀÀhenkilönÀ on ÀlykÀs ja kovahermoinen rikosylikonstaapeli Alina MÀnty.

Tuula T. Matintupa on tuottelias kirjailija, joka on kirjoittanut uransa aikana lukuisia romaaneja ja dekkareiden ohella myös nuortenkirjallisuutta ja fantasiaromaanin. Matintupa asuu AlajÀrvellÀ, EtelÀ-Pohjanmaalla.


Narrator: Karoliina Kudjoi
Duration: