(3)

Planen: Erobringen af Paris

audiobook & e-book


Jonas Vingegaard strÌkker armene og løfter sin cykel mod den parisiske aftenhimmel. Den danske cykelrytter er iført Tour de France gule førertrøje. Sejren er i hus. Et ürti med hürdt arbejde og frustrationer kulminerer for det hollandske cykelhold Jumbo-Visma.

Forfatteren Nando Boers er med det hollandske cykelhold i Frankrig under Jonas Vingegaards triumf i sommeren 2022. Som en flue pü vÌggen er han vidne til rytternes sammenhold samt udformningen af de taktiske løbsplaner og udførelsen.

Inden Tour de France følger forfatteren Jumbo-Visma pü nÌrmeste hold i tre ür. Han fører indgüende samtaler med ryttere og trÌnere under løb og pü trÌningslejre. Han overvÌrer vindtunneltesten og er pü medhør til onlinemøder. Han er med, nür vejledere, trÌnere og videnskabelige medarbejdere diskuterer taktik, holdünd, ernÌring, trÌningsmetoder og talentudvikling. Han er med, da holdet taler om fremskridt og udfordringer for topryttere som Primoz Roglic, Wout van Aert og Jonas Vingegaard.

Planen giver lÌseren et enestüende blik bag kulisserne hos et af verdens bedste cykelhold før og under Erobringen af Paris.


Narrator: Morten Rønnelund
Duration: