(0)

Puslespillet bind 2

E-book


Puslespillet bind 2 er en krimi i to dele. I fÞrste del mÞder vi kriminalinspektÞr Frederiksen og Kriminalbetjent Kelman, som sammen stÄr over for opklaringen af mordet pÄ en Êldre kvinde, der er blevet brutalt myrdet i sin seng. I fÞrste omgang ser det ud, som om Eva har levet et helt normalt liv, men det gÄr hurtigt op for Frederiksen og Kelman, at de stÄr over for en sag, der er langt mere indviklet end fÞrst antaget, da Eva har en fortid, som byder pÄ et hemmeligt liv kun kendt af hendes gennem tiden tre afdÞde ÊgtefÊller.

I anden del mÞder vi to bÞrn pÄ bare fem og ti Är, som pÄ grund af mordet pÄ deres far ender pÄ flugt. Kelman og hendes hjÊlper Mike arbejder pÄ hÞjtryk for at finde frem til bÞrnene, som er sporlÞst forsvundet. Flugten ender dog bragt, da pigen ender i livsfare.

Uddrag af bogen

Toget sÊnkede farten, sÄ Tim begyndte at blive nervÞs. Var de pÄ vej ind pÄ en station, eller havde politiet fundet deres far. Skulle vognene tÞmmes, eller havde de bare nÄet endestationen.

Ikke at Tim havde en flugtplan, men han tÊnkte, at hvis de kunne nÄ til SkovhÞj, fÞr politiet fandt faren, sÄ var de mÄske i sikkerhed. MÄske kunne de finde en gammel hytte i skoven og gemme sig der, indtil uroen havde lagt sig.

Toget standsede ikke helt, men sÊnkede derimod kun farten pÄ grund af en vejoverskÊring. Tim Ändede lettet op, da toget hÊvede hastigheden igen. Han var glad for, at SÞs lÄ og sov, for han var begyndt at blive lidt smÄsulten, og han tÊnkte, at SÞs nok havde det pÄ samme mÄde.

Om forfatteren

Mona Henny er fĂždt og opvokset i Fredericia. Hun debuterede med Puslespillet i 2018. Mona Hennys bĂžger er karakteriseret ved at vĂŠre letlĂŠste og med en begrĂŠnset mĂŠngde af udenomssnak.