(0)

Quadrille : Anden tur

E-book


Anden tur i Quadrillen om de fire barndomsveninder, Anna, Lisa, Eva og Klara. De fire er blevet voksne, og bogen følger deres skÌbner, som udspiller sig i bl.a. Danmark, England, Sverige og Italien. Quadrille er en fortÌlling om fire kvindeskÌbner hver med sin historie. Lisa kommer fra et velstüende hjem og er pü overfladen ukompliceret. Klara har ogsü en sikker baggrund, men er dog mindre begunstiget. Eva er den følsomme, usikre og søgende med mindre overskud. Anna kommer fra en socialt belastet familie med en alkoholiseret mor, men hun følger godt med de andre og forsøger at bryde sin sociale arv. De fire piger møder hinanden ved skolestart, og deres skÌbner flettes ind i hinanden.

Lisa gifter sig med en engelsk mand, og de flytter sammen til udlandet med deres fire børn. Familiens tid prÌges af en ulykke, som sÌtter spor blandt dem alle. Klaras liv udvikler sig dramatisk, da hendes Ìgteskab tager en uventet drejning, og hun mü sammen med sin datter skabe en ny tilvÌrelse. Anna slutter fred med sin ulykkelige barndom og finder sine egne ben at stü pü. Eva bor i Uppsala med en mand, der er universitetslÌrer; sammen lever de en tryg tilvÌrelse i de akademiske kredse omkring universitetet. Anna, Lisa, Eva og Klara har alle füet børn, som vokser op under meget forskellige forhold. I denne del af historien bliver de fire veninder genforenet, og deres børn für mulighed for at knytte venskaber og dermed starte anden generation af et livslangt venskab.

De to Quadrille-bøger om Anna, Lisa, Eva og Klara er en lang skÌbnefortÌlling, men de to bøger kan ogsü hver lÌses separat.