(65)

Rakasta minua hiukan

audiobook & e-book


Lulu on pikakirjoittajana työskentelevĂ€ tyttö, joka tunnetaan punaisista hiuksistaan ja vallattomasta luonteestaan. Kun toimistoon tulee erÀÀnĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ kĂ€ymÀÀn harvinaisen komean luutnantti, Lulu on mennyttĂ€ naista – hĂ€nen on saatava tuo mies, maksoi mitĂ€ maksoi!

Kaikki ei kuitenkaan mene aivan niin kuin Lulu suunnitteli. Lulu on nimittÀin lupautunut maaseudulle talkootöihin ystÀvÀnsÀ Kertun kanssa. Matkaan on lÀhdettÀvÀ, vaikka Lulu keskittyisi mieluummin luutnantin metsÀstykseen. YllÀtys on kuitenkin suuri, kun maatalon emÀnnÀn veli nÀyttÀÀ yllÀttÀvÀn tutulta...

"Rakasta minua hiukan" on Anni Polvan ihastuttava esikoisromaani vuodelta 1945. Lulun elÀmÀÀ seurataan myös romaaneissa "Anna suukko, kultaseni", "MinÀkö muka mustasukkainen", "Mieheni on uskoton", "Isoa miestÀ lapsettaa" sekÀ "Vanha suola janottaa".

Anni Polva (1915–2003) oli suomalainen kirjailija, joka kirjoitti erityisesti lastenkirjoja ja viihdekirjallisuutta. Kuudelle vuosikymmenelle ulottuneen uransa aikana Polva julkaisi yli 100 kirjaa, joista tunnetuimpiin kuuluvat tytöille suunnatut Tiina-kirjat.


Narrator: Saara Lehtonen
Duration: