(0)

Rejseskribenten Rejser Til... Wien

E-book


Rejseskribenten Rejser Til... Wien er den første bog i Rejseskribentens nye rejsebogsserie, og den første af i alt fire bøger om Wien.

Rejseskribenten forsøger i denne bog at vise, at Wien er mere end Sachertorte, Wienerschnitzler pü størrelse med et lokumsbrÌt, Wienervals, klassisk musik, arkitektur, kejsere, slotte, klassiske kaffehuse samt bevise, at der ikke er hold i Bertold Brechts udtalelse om, at Wien 'bare' er en by, der er bygget op omkring nogle kaffehuse eller at Wien først bliver smuk, nür mørket falder pü, südan som komponisten Robert Stolz engang püstod.

Bogen indeholder, som de øvrige fra Rejseskribentens hünd, ogsü en rÌkke ukendte historier og anekdoter, der fortÌlles med et glimt i øjet og et smil pü lÌben, ogsü selv, nür historierne kan fü en türe frem i øjnene eller fü hürene til at rejse sig pü armene af lÌseren ...

Bogen indeholder desuden et kapitel om kurbyen Baden bei Wien, som nemt kan nüs i løbet af en times tid med Lokalbanen fra centrum af Wien. En by som egner sig til en heldags udflugt eller flugt fra Wiens hektiske turistmylder.