(0)

Rekviem i Andalusien

audiobook


Fjerde, selvstĂŠndige bind i Robert Wilsons krimikvartet om kriminalkommissĂŠr Javier FalcĂłn fra Sevilla.

KriminalkommissĂŠr, Inspector Jefe, Javier FalcĂłn har lovet indbyggerne i Sevilla, at han vil bringe bagmĂŠndene fra en terrorbombning i Sevilla for retten. Men han mangler nogle afgĂžrende brikker i sin efterforskning.

En brÊndende hed sensommeraften kÞrer en bil galt pÄ motorvejen ved Sevilla. Bilens drÊbte chauffÞr er et hÞjtstÄende medlem af den russiske mafia, der kontrollerer menneskehandel og prostitution pÄ den spanske Solkyst. I bilens bagagerum finder politiet 8 millioner euro samt en rÊkke disks med film af ÊrvÊrdige samfundsborgere i kompromitterende situationer. Begivenheden viser sig at have forbindelser til bombeattentatet.

Indflydelsesrige personer pÄ begge sider af loven lÊgger pres pÄ Falcón, og da hans nÊrmeste trues af organiserede kriminelle, er der ingen vej tilbage: Han mÄ forrÄde sine inderste principper til gengÊld for at redde sine kÊre og opklare sagen om terrorbombningen og de mange mafiamillioner.

Rekviem i Andalusien samler alle trÄdene fra Wilsons atmosfÊrefyldte krimikvartet og er det forelÞbige farvel til kommissÊr Javier Falcón.

Copyright © Robert Wilson, 2009

Oversat af Henrik List fra The Ignorance of Blood Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet

krimi, terrorisme, mafia, Sevilla, Spanien, 2000-2009


Narrator: Karsten Pharao
Duration: