(148)

Resa sig ur askan

audiobook & e-book


Lungorna höll pÄ att sprÀngas. Men om hon andades skulle trollslÀndan flyga. Det ryckte i den lÄngstrÀckta kroppen, i de tunna vingarna. Som om nÄgot i dess vÀsen hela tiden var pÄ helspÀnn. SÄ exploderade tystnaden av ett skrik.

PÄ en nedgÄngen herrgÄrd lÄngt inne i de smÄlÀndska skogarna kÀmpar medelÄlders, blomsterÀlskande Marilyn för att fÄ till ett nytt liv med sin sonson Oscar och den unga kvinnan som kallar sig Felicity.

Felicity kan inte glömma sitt förflutna. Mannen som gjorde henne illa, som lovade att aldrig slÀppa henne fri. Ska han hÄlla sitt löfte?

Hon gÄr lÀngre och lÀngre in i skogen, lÀr kÀnna den, dess mysterier. Bara i skogen kÀnner hon sig trygg. NÀr ett skrik en dag skÀr sönder tystnaden Àr det ett eko frÄn det förflutna.

Det finns nÄgot dÀr ute.

NÄgot eller nÄgon som vÀntar pÄ henne.

"Resa sig ur askan" Àr en berÀttelse om vÀnskap och lÀngtan, om snÄriga relationer och drömmar, om kvinnor som ger igen.

"Mörk, stÀmningsfull och totalt beroendeframkallande - precis den sortens bok jag fastnar för!" /Camilla LÀckberg om "BrÀnn allt som var"

"En bladvÀndare som jag knappt kunde lÀgga ifrÄn mig" /Anna Magnusson, Dagens bok, om "BrÀnn allt som var"

"FÀngslande och fantastiska karaktÀrer som var vÀldigt bra gestaltade. Mycket bra miljöbeskrivningar. Slutet var vÀldigt bra. Rekommenderas varmt att lÀsas. Boken fÄr 5 av 5." /Systrarna boktokiga om "BrÀnn allt som var"

"Intrigen Àr vÀl genomtÀnkt och upplösningen Àr bÄde intressant och oförutsÀgbar. Jag gillar nÀr det finns twister som gör att jag blir överraskad. En riktigt spÀnnande bok som har allt." /Bettanbokprataren om "BrÀnn allt som var"

"Lysande, mörk & vÀlskriven! 5 av 5." /Jennies boklista om "BrÀnn allt som var"

Eva Gussarsson Àr uppvuxen i SmÄland. Hon Àr författare och journalist.

"Resa sig ur askan" Àr hennes andra roman. Tidigare utgiven Àr "BrÀnn allt som var".


Narrator: Katarina Ewerlöf
Duration: