(108)

Ristiinan enkeli

audiobook


Kun 41-vuotias pianonvirittĂ€jĂ€ Lasse Kangas hukutetaan raa’asti viljasiiloon, on Mikkelin poliisi ymmĂ€llÀÀn. Kuka halusi hiljaisen ja varautuneen Kankaan hengiltĂ€, ja miten on mahdollista, ettĂ€ henkirikoksen tekotavassa on yhtĂ€lĂ€isyyksiĂ€ 25 vuotta aikaisemmin tapahtuneen lukiolaisen murhan kanssa? EntĂ€ mitĂ€ todella tapahtui Lasse Kankaan kotitilan lĂ€hellĂ€ olevassa metsĂ€ssĂ€, jossa linnutkin vaikenevat ja puut tuntuvat kituvan hiljalleen hengiltĂ€? Oliko sinne eksyneen 5-vuotiaan Anni Kankaan kuolema lopulta pelkkĂ€ onnettomuus?

Rikoskomisario Hannu Savolainen on tullut Savoon lomailemaan perheensĂ€ kanssa, mutta pian Lasse Kankaan kuoleman selvittĂ€minen tempaa hĂ€net mukaansa. VĂ€hitellen Savolainen huomaa, ettei mikÀÀn ole sitĂ€ miltĂ€ nĂ€yttÀÀ – ja ettĂ€ joku tahtoo myös hĂ€nelle pahaa. Vaakalaudalla on odottamatta Savolaisen uran ja parisuhteen lisĂ€ksi myös teini-ikĂ€isen tytĂ€rpuolen Sera-Linan elĂ€mĂ€.

"Ristiinan enkeli" on rikoskomisario Hannu Savolaisen tutkimuksista kertovan sarjan kolmas osa.

Hannu Savolaisesta kertova jÀnnityssarja ammentaa inhimillisistÀ tragedioista ja rikoskomisario Savolaisen oman elÀmÀn ongelmista. Pohjoismaista dekkarigenreÀ kunnioittavat kirjat pitÀvÀt otteessaan viimeistÀ juonenkÀÀnnettÀ myöten.

Annika Eronen on vapaa toimittaja, joka on opiskellut maisteriksi Tampereen yliopistossa pÀÀaineenaan filosofia. Eronen on kirjoittanut rikoskomisario Hannu Savolaisen tutkimuksista kertovan dekkarisarjan.


Narrator: Seppo PietikÀinen
Duration: