(166)

Routamorsian

audiobook


Intensiivinen jÀnnitysromaani moraalikÀsityksiÀ ja lakia vahvemmasta halusta pelastaa lÀhimmÀisen elÀmÀ. VielÀkö menetysten ravistelema rikostutkintatiimi kestÀÀ yhÀ uusien haasteiden ÀÀrellÀ?

Nyt hÀn tiesi, mitÀ ladossa oli. Ei mitÀÀn teille. Ei. Ladossa oli ruumis. Ladossa oli ruumis. Ladossa. Ruumis. HÀn pyöritteli sanoja pÀÀssÀÀn, ja joka kerta lause kuulosti yhtÀ hullulta. HÀn mietti, ettÀ ruumis oli varmaan jo maatunut, eikÀ siitÀ olisi paljoakaan jÀljellÀ. KylmÀt vÀreet kulkivat iholla, tunkeutuivat syvemmÀlle, ja tuntui kuin jÀinen koura olisi kuristanut sydÀntÀ. Eno oli tappaja.

Nuori opiskelijanainen katoaa baari-illan jÀlkeen lokakuun pimeÀÀn yöhön. Kovia kokenut joensuulainen rikostutkijatiimi saa pian selville, ettÀ nainen on siepattu. Tutkinta osoittautuu luultua kiperÀmmÀksi ja tuo mukanaan synkkiÀ kÀÀnteitÀ.

Toisaalla nuori mies löytÀÀ kuolemansairaan enonsa kirjahyllystÀ kirjeen, joka sisÀltÀÀ suuren salaisuuden. YhtÀkkiÀ hÀnen kÀsissÀÀn on yli kymmenen vuotta vanhan rikoksen selviÀminen, mutta panokset ovat kovat. TehdÀkö oikein vai suojella lÀhimpiÀÀn?

Suvi Piiroinen (s.1977) on Kuopiossa työskentelevÀ kieltenopettaja, joka on kotoisin ja asuu tÀllÀ hetkellÀ Pohjois-Karjalassa. Routamorsian on hÀnen kolmas jÀnnitysromaaninsa. Aiemmin sarjassa ovat ilmestyneet runsaasti kiitosta saaneet teokset Pahaa parempi (2016) ja Menetetyt (2017), jotka toivat lukijalle tutuiksi rikostutkijat VÀinö Rossin ja Rob Peuran tiimeineen.


Narrator: Sirpa Soininen
Duration: