(82)

Royalteen 2: Onnellisina loppuun asti

audiobook & e-book


Lukuisiin maihin myyty hittisarja, josta on juuri tehty Netflix-elokuva!

Salaisuuksia, juoruja ja virheitÀ. Koukuttavan Royalteen-sarjan toinen osa keskittyy prinsessa Margrethen myrskyisÀÀn elÀmÀÀn. Miten toteuttaa tavalliset teinitytön unelmat, jos koko maa tarkkailee sinua?

Prinsessa Margrethen elÀmÀ on tÀynnÀ rajoitteita ja ihmisiÀ, jotka odottavat, ettÀ hÀn mokaa lopullisesti. Samalla hÀnelle on kehittymÀssÀ salainen, rajat ylittÀvÀ kuninkaallinen romanssi. Kaiken pÀÀlle Margrethen vanhemmat, Norjan kuningas ja kuningatar, ovat vieraantuneet nykyajasta. Aivan toisenlaisia kuninkaallisia ovat modernit ja empaattiset naapurit Tanskassa. Kun kuningasperheet pÀÀtyvÀt yhteiselle hiihtoreissulle, Tanskan kruununprinssi osoittautuu myös varsin hurmaavaksi. Mutta unelmien prinssit ja prinsessat eivÀt vÀlttÀmÀttÀ ole sitÀ miltÀ pÀÀlle pÀin nÀyttÀÀ. Royalteen-sarja on valtaisa norjalainen hitti. Sen toinen osa Onnellisina loppuun asti on yhtÀ aikaa raadollinen ja suloinen tarina, jota on mahdoton laskea kÀsistÀÀn.

Anne Gunn Halvorsen on toimittaja ja kriitikko, joka on kirjoittanut useita tietokirjoja aikuisille.

Randi Fuglehaug on toimittaja, kustannustoimittaja ja kirjailija, jolta on ilmestynyt teoksia laajasti eri kohderyhmille.