(0)

Sanna Marin

audiobook & e-book


Sanna Marinin nousu lÀhiön kasvatista superjulkkikseksi

Sanna Marin kohosi vain muutamassa vuodessa kunnallispoliitikosta pÀÀministeriksi ja maailmankuuluksi superjulkkikseksi. Marinin pÀÀministerikausi oli Suomen historiassa poikkeuksellinen koronapandemioineen, sotineen ja Nato-jÀsenyyksineen. HÀnestÀ tuli suuri kansan suosikki ja maailmanlaajuinen esikuva varsinkin monille naisille. Marin sai osakseen myös itseensÀ ja ulkonÀköönsÀ kohdistunutta rajua arvostelua.

Miksi ja miten Marinista tuli niin suosittu, ja millaisen hinnan hÀn siitÀ joutui maksamaan? Miten hÀn nousi maailmanpolitiikan nÀyttÀmölle ja yhdeksi seuratuimmista suomalaisista? Miten hÀnen taustansa sateenkaariperheen lapsena vaikutti hÀnen arvomaailmaansa? Ja muuttuiko Sanna Marinin arvomaailma sittenkÀÀn, vaikka hÀn jÀtti Suomen politiikan ja siirtyi poliittisen vaikuttamisen ykkösluokkaan?

Politiikan toimittaja ja tietokirjailija Lauri Nurmi on seurannut Marinin elÀmÀÀ kunnallispolitiikka-ajoista asti ja nÀhnyt, minkÀlaisella mÀÀrÀtietoisuudella ja aatteen palolla Marin on rakentanut uraansa. TÀssÀ kirjassa Nurmi raottaa verhoa kulissien taakse, perkaa Marinin tÀhÀnastista elÀmÀÀ ja kuvaa tÀmÀn poliittisen elÀmÀn merkittÀviÀ kÀÀnteitÀ. Nurmen edellinen kirja Suomen salattu tie Natoon (Into 2023) oli menestys.


Narrator: Anna Kuusamo

Duration: