(1)

Schyyy...!

E-book


Nina Rask er en gÌv jysk pige, der har passet sin mor, siden hun blev invalideret af en flugtbilist for 15 ür siden. Efter morens død rejser Nina til København og für et sommerjob pü et af landets førende modemagasiner under ledelse af monstertyrannen Britt Ekelund. Herfra hvirvles Nina direkte ind i modebranchens mest betÌndte miljø, hvor magtkampe udspilles og beskidte aftaler indgüs i en skrupelløs jagt pü penge, sex og succes. Drugdealeren Maximilian, millionÌrarvingen Elektra, rockeren Lange og sladderjournalisten Niklas Vram forsøger pü hver deres müde at overleve i en nüdesløs branche, mens den tilsyneladende urørlige modekonge Lars Iversen trÌkker i trüdene.

Eller gør han? Efterhünden som handlingen skrider frem, begynder et nyt billede at tone frem, og Nina kommer pü sporet af, hvem der stod bag mordet pü hendes mor. Og sü sker der en ulykke.

I Jim Lyngvilds første roman ’Shyyy’ får vi et underholdende kig ind i modemiljøets dunkleste hjørner, hvor hovederne ruller, pengene fosser og blodet sprøjter som nyåbnet champagne. Det hele er pakket pænt ind i dyre Christian Louboutin-sko og Prada-tasker, men inde under glamouren blinker de moralske lamper rødt. For som forfatteren, der selv er designer og moderedaktør på Ekstra-Bladet, spørger: "Hvad ville der ske, hvis guderne fulgte med i kulissen?"

Jim Lyngvild er en af Danmarks mest markante tv-personligheder, der hyppigt anvendes som modekommentator, ogsĂĽ i royale sammenhĂŚnge. Er pt. Ekstrabladets ublu Modediktator.