(93)

Sikojen lahti

audiobook & e-book


HÀvyttömÀn viihdyttÀvÀ dekkari, jossa meno yltyy huimiin mittoihin.

Julia Noussair, entinen rikosylikonstaapeli, ja Marko Pippurinen, moraaliltaan hÀilyvÀ automekaanikko, ovat yhtÀ kuin etsivÀtoimisto Haka. HeillÀ on pettÀmÀtön kyky vainuta vaikeuksia ja joutua aina sinne, missÀ tapahtuu.

GrynderinÀ tunnettu liikemies Witka on keplotellut Vaaralahden suojelualueen omistukseensa. Nyt joku haluaa pistÀÀ hÀnet maksamaan rikoksistaan ympÀristöÀ kohtaan. NiinpÀ hÀn palkkaa henkivartijoikseen Noussairin ja Pippurisen. Se saattaa jÀÀdÀ Witkan viimeiseksi virheeksi.

Noussair ja Pippurinen saavat vastaansa niin siveysvyönsÀ vangiksi joutuvan psykopaatin kuin ryhmÀn sissitaktiikoita kÀyttÀviÀ ekoterroristeja, kantrimusiikkia harrastavasta palkkamurhaajasta puhumattakaan.

Helpolta tienestiltÀ vaikuttava keikka leviÀÀ silmÀnrÀpÀyksessÀ ruhtinaalliseksi sotkuksi ympÀristörikoksia, kidnappauksia, vieraan vallan asekÀtköjÀ, eksoottisia lintuja, perheriitoja ja kylmÀverisiÀ murhia ripauksella elÀimellistÀ intohimoa.

Tuomas Lius (s. 1976) asuu Pohjois-Karjalan korpikylillÀ. HÀn on useita patentteja saanut keksijÀ, kryptozoologi, Michelin-kokki, arabianhevosten kasvattaja, mestarillinen rakastaja ja Chicagon yliopiston kÀyttÀytymistieteiden laitoksen teettÀmÀn tutkimuksen mukaan maailman paras isÀ. HÀn on myös supisuomalainen kirjailija, joka elÀÀ mielikuvitusmaailmassa ja sepittÀÀ juttuja työkseen.


Narrator: Mikko LeskelÀ
Duration: