(0)

Skriget ingen hørte

audiobook


”’Karen! Hun måtte have fat i Karen så hurtigt som muligt.

Telefonen i havestuen var den, der var nærmest, og hun styrtede ind for at få fat i den – tumlede ind i stuen og slog sit ben mod sofabordet, da hun standsede med et sæt og stirrede på fjernsynet.

Det var tændt, men der var skruet ned for lyden. Og den røde lampe lyste på videorecorderen. Hvem havde tændt for den?

Hun udstødte et skrig, da hun genkendte de vildt roterende musikere på tv-skærmen – Sudden Death!

Måske var det en skygge, der fik hende til at reagere. Hun vidste det ikke. Panikslagen kastede hun sig til siden – landede på sofaen og rullede rundt, da ildrageren fra pejsen med et brag ramte gulvet, hvor hun lige havde stået.”

Da Barry dør, er alle overbeviste om, at han har begået selvmord. Kun hans bedste veninde, Marti på 17 år, tror, at han i virkeligheden er blevet myrdet. Det lykkes hende at overtale politibetjenten Karen Prescott til at se nærmere på sagen, der viser sig at være meget mere kompliceret, end Marti havde regnet med. Da en person bryder ind i hendes hus og overfalder hende, ved hun, at hun og Karen er på rette spor. Morderen er blevet nervøs.

”Skriget ingen hørte” udkom første gang i 1990.

Joan Lowery Nixon (1927-2003) var en amerikansk journalist og forfatter. Hun udgav en perlerække af bøger til børn og unge i mange forskellige genrer. Hendes bøger er blevet oversat til flere fremmedsprog og har opnået stor popularitet i mange lande.


Narrator: Benedikte Biørn

Duration: