(22)

Smurffit - 3 minuutin tarinoita

audiobook


Miten Smurffeilta onnistuu lentÀminen, kakun leipominen tai sÀÀkoneen rakentaminen? EntÀ miksi Kaunosmurffin kaksoisolento tekee kaiken saman kuin hÀn mutta peilikuvana? IlkeÀ velho Gargamel koettaa soluttaa smurffikylÀÀn tunkeilijan ja sormeilee Nuotin trumpettia. Ota selvÀÀ, miten kÀy, kun noidutun trumpetin soitto uhkaa vaivuttaa koko SmurffikylÀn syvÀÀn uneen.

Kokoelma sisÀltÀÀ kuusi lyhyttÀ tarinaa, jotka viihdyttÀvÀt ja naurattavat koko perhettÀ. Smurffaa mukaan!

Oletko valmis seikkailemaan Smurffiinan, Suursmurffin, Nuotin, Pattismuffin, Runoilijasmurffin ja koko SmurffikylÀn asukkien kanssa? Kuuntele mitÀ tapahtuu, kun KÀtevÀsmurffi yrittÀÀ lentÀÀ, kun Kaunosmurffin heijastus herÀÀ henkiin, tai kun paha velho Gargamel yrittÀÀ taas kerran pilata Smurffien pÀivÀn ilkeillÀ suunnitelmillaan. Smurffataan!

Belgialainen sarjakuvataiteilija Pierre "Peyo" Culliford loi Smurffit vuonna 1958. NÀmÀ pienet siniset hahmot ovat kolmen omenan korkuisia ja asuvat sieniÀ muistuttavissa taloissa. Kun he eivÀt leiki, rakenna, juhli tai keksi keksintöjÀ, Smurffit varmistavat, ettÀ velho Gargamelin ja hÀnen Rontti-kissansa ilkeÀt suunnitelmat menevÀt kerta toisensa jÀlkeen mönkÀÀn!

Smurffien tavaramerkin omistaa Peyo Creations. © 2021 Peyo Creations.


Narrator: Antti Lang
Duration: